Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Vores historie

Rivende udvikling på det nationale og internationale marked

I takt med fjerkræsbranchen og med fingeren på pulsen, har vi udviklet vores kompetencer og områder, og stræber efter at være markedsledende inden for branchen. Vi sælger ikke kun inventar til fjerkræ, men har gennem årene udvidet til salg af inventar til grise, kaniner og meget mere.

AMERICA A/S er en kombineret detail- og grossist virksomhed, der sælger til bla. Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Island, Finland og Færøerne.

 

Familiedrevet virksomhed gennem 3 generationer

Siden 1934 har vi drevet familievirksomheden, AMERICA A/S, der specialiserer sig inden for fjerkræ og inventar til både private og erhverv.

Firmaet blev grundlagt af Hans Thomsen, og startede som et mindre hønseri og rugeri, hvorefter en større efterspørgsel gjorde, at han også begyndte at sælge inventar hertil. I slutningen af 1970’erne blev hønseriet solgt fra, så virksomheden udelukkende kunne fokusere på inventarsalget.

Det var også i 1970 at AMERICA A/S fik ny direktør, nemlig Hans Thomsens egen søn, Per Thomsen, som drev firmaet indtil sin død i 2012. I 2012 overtog Pers søn, Lasse Thomsen, driften af virksomheden, og sidder den dag i dag som tredje generations direktør for den familiedrevne virksomhed i Thisted.

 

 

 

 

 

 

 

 

Høj kvalitet til de bedste priser

Vi står selv for at importere vores varer fra blandt andet primære leverandører i Europa, og sekundære leverandører fra Kina og østen. Vi står bag alle vores produkter, og udvælger kun noget som vi selv vil bruge.

For at sikre dig produkter af høj kvalitet og til den bedste pris, sørger vi for at handle direkte med fabrikken, hvilket også gør, at vi har forskellige agenturer på produkter så som DOSATRON doseringspumper, IMPEX drikkesystemer og meget mere.

 

 

Sådan opstod navnet ”AMERICA”

Tilbage i 1918 tog Hans Thomsen til Los Angeles i USA, hvor han i tre år arbejdede i en herretøjsforretning. Selvom han var blevet bidt af den amerikanske kultur og livsstil, valgte han at rejse tilbage til Thisted i 1921 for at følge sin interesse inden for fjerkræ, og valgte herefter at starte sit eget firma. Med de mange oplevelser i bagagen og fascinationen af USA, valgte Hans, at firmaet skulle opkaldes derefter. Og hertil opstod virksomhedens navn, AMERICA.

 

 

 

 

 

Privatlivspolitik Cookiepolitik